WAAROM FIBREGUARD?

FibreGuard is een vertrouwd kwaliteitskeurmerk voor stof en vertegenwoordigt een handige oplossing voor een zorgeloos en gemakkelijk leven. FibreGuards vlekvrije technologie maakt het mogelijk om van uw bank of uw favoriete luie stoel te genieten in de wetenschap dat alledaagse vlekken geen probleem meer zijn.

Van inkt tot koffie, rode wijn en ketchup: typische huishoudelijke vlekken zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor uw gestoffeerde meubelen er jaren als nieuw uit blijven zien.

FibreGuard biedt een breed scala aan stoffen, stijlen en ontwerpen die technologie en stijl naadloos combineren. Daarnaast zijn FibreGuard-stoffen ook een goede keuze voor het milieu. Elke FibreGuard-stof is goedgekeurd door OEKO-TEX, wat aangeeft dat onze stoffen zijn vervaardigd op een manier die veilig is voor mens en milieu: deze stof geeft geen schadelijke chemicaliën of residuen af.

Eenvoudig te reinigen

FibreGuard-stoffen vragen weinig onderhoud en zijn gemakkelijk te reinigen. Van inkt tot koffie, rode wijn en ketchup: typische huishoudelijke vlekken zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor uw meubelstoffen er jaren als nieuw uit blijven zien. Vlekken uit FibreGuard-stoffen kunnen meestal met water verwijderd worden. Voor hardnekkige vlekken is mogelijk een beetje zeep nodig. Bekijk de FibreGuard-demonstratievideo's voor alle instructies over de beste manier waarop u vlekken kunt verwijderen.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij FibreGuard geloven we in de topkwaliteit van onze interieurstoffen. Onze stoffen worden regelmatig getest op vlekbestendigheid in ons eigen volledig gecertificeerde laboratorium om optimale prestaties te garanderen. FibreGuard-stoffen worden uitgebreid getest op kwaliteit, duurzaamheid en intensief reinigen om te garanderen dat de FibreGuard-stoffen bestand zijn tegen alledaags gebruik en alledaagse vlekken.

Duurzaam

FibreGuard is permanent: de vlekbestendige eigenschappen van de stof nemen niet af door wassen of intensief gebruik. Wanneer er een vlek ontstaat op de FibreGuard-stof waar al eerder een vlek heeft gezeten, kan deze net zo gemakkelijk verwijderd worden. Het wassen van uw FibreGuard-stof zal de FibreGuard-eigenschappen niet verminderen.

Kind- en huisdiervriendelijk

FibreGuard-stoffen zijn kind- en huisdiervriendelij.k

FibreGuard met een TW!ST

  • TW!ST en KIES,
  • Eenvoudig combineren met dit kleurensassortiment van FibreGuard.

FibreGuard, boekconcept!

  • Droom weg met dit prachtige concept: FibreGuard.
  • Zien is geloven
  • Voelen is geloven.
Copyright © 2013-2017 Verotex, Inc. All rights reserved.