OUTDOOR

FibreGuard OUTDOOR

FibreGuard OUTDOOR-stoffen combineert het totale FibreGuard-concept met extra eigenschappen voor gebruik buitenshuis.

FibreGuard OUTDOOR is gemaakt om optimaal te beschermen tegen vaal worden

FibreGuard OUTDOOR is een hoogwaardige stof bestand tegen vervagen, ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik.

Het is eenvoudig te reinigen, waterafstotend, vlekvrij, geur- en schimmelwerend en duurzaam. FibreGuard OUTDOOR is daarom een verstandige keuze voor gebruik op plekken die blootstaan aan de weerelementen.

FibreGuard OUTDOOR is bestand tegen de weerelementen

De unieke eigenschappen van FibreGuard OUTDOOR-stoffen zorgen ervoor dat u vlekken en vuil eenvoudig kunt verwijderen, zodat de stof er fris en nieuw uit blijft zien

Met onze softtouch-stof is FibreGuard Outdoor de perfecte oplossing voor buitenmeubelen. Brengt de stijl van uw interieur naar buiten.

Waarom zijn FibreGuard OUTDOOR-stoffen bestand tegen vervagen?

De stof wordt gemaakt van garens gedrenkt in een verfbad met een oplossing die bekend staan om de uv- en weerbestendige eigenschappen.

Waarom zijn deze stoffen gemakkelijk schoon te maken?

Onze stoffen worden geproduceerd volgens strikte eisen om ervoor te zorgen dat de gemakkelijk reinigende eigenschappen van onze FibreGuard-stof tijdens het productieproces worden aangebracht. Dit is dus geen nabehandeling. Dat betekent dat u onze stoffen altijd gemakkelijk kunt reinigen; wasbeurt na wasbeurt, vlek na vlek.

Zijn FibreGuard OUTDOOR-stoffen wasbaar?

Ja, FibreGuard OUTDOOR-stoffen zijn volledig wasbaar. Omdat we continu testen, kunnen we ervoor zorgen dat de reinigbaarheid, het luxueuze gevoel, de diepe kleur en de vormvastheid van de stof zelf, tijdens het wassen en de gehele levensduur van het product behouden blijven.

Zijn FibreGuard OUTDOOR-stoffen milieuvriendelijk?

Ja! Net als alle andere FibreGuard-stoffen, zijn FibreGuard OUTDOOR-stoffen OEKE-TEX® Standard 100-gecertificeerd, wat garandeert dat onze stoffen geen schadelijke afwerkingsmiddelen of chemicaliën in het milieu verspreiden en veilig is voor mens en dier.

Copyright © 2013-2017 Verotex, Inc. All rights reserved.