Trevira CS

In een tijd waarin de markt steeds veeleisender wordt en waarin nieuwe eindtoepassingen worden ontwikkeld, worden de ontwerpen in de Trevira CS-collecties steeds ambitieuzer. Optisch gezien zijn de Trevira CS-collecties praktisch niet te onderscheiden van textielsoorten gemaakt van natuurlijke vezels.

Vernieuwende technieken en de continue uitbreiding van het vezel- en garenprogramma maken het mogelijk een zeer gevarieerd en innovatief assortiment te creëren.

Brandvertragende Trevira-vezels en -garens zijn dus niet alleen de basis voor de functionaliteit van textielsoorten; ze zorgen er ook voor dat fabrikanten en stoffenmakers internationale trends kunnen zetten.

Zoals altijd staat het Trevira CS-merk voor textiel dat is gemaakt van 100% brandvertragende vezels en garens van Trevira en hun partners in de spin- en garenverwerkingsfases.

Alleen Trevira vezel- en filamentgaren met laagsmeltcomponent mogen worden gebruikt als toevoeging voor de brandvertragende producten van Trevira en partners. Omdat Trevira CS-textielsoorten slechts bestaan uit één of hooguit twee garencomponenten zijn ze bij uitstek geschikt voor toepassingen waarvoor materialen, naast brandvertragendheid, aan speciale eisen moeten voldoen.

TREVIRA CS - VEILIG EN PUUR

Het stoffenmerk voor brandvertragende textielsoorten:

  • gemaakt van 100% brandvertragende Trevira-vezels en -garen
  • Met extra laagsmeltcomponenten van Trevira afhankelijk van de toepassing
Copyright © 2013-2017 Verotex, Inc. All rights reserved.