PRO

FibreGuard PRO

FibreGuard combineert de nieuwste vlekbestendige technologie met hoogwaardige, stijlvolle interieurstoffen en garandeert eenvoudige reiniging, minimaal onderhoud en een langdurige look & feel.

Onze hoogwaardige stoffen voelen zacht aan en zijn verkrijgbaar in meerdere prachtig ontworpen collecties. Aan FibreGuard PRO-stoffen wordt tijdens het productieproces een extra vochtbarrière toegevoegd.

FibreGuard PRO wordt geweven voor extra bescherming

FibreGuard PRO stoffen zijn vochtbestendig, schimmel- en geurwerend, antimicrobieel en toch luxueus en eenvoudig te reinigen.

Voorkomt de verspreiding van ziektekiemen in openbare ruimtes

De speciale eigenschappen van ons assortiment FibreGuard PRO-stoffen zorgt ervoor dat vloeistof of vocht niet door de stof kan binnendringen in het schuim. Het resultaat is dat schimmel en nare geurtjes als gevolg van morsen minder kans hebben om zich te hechten aan het textiel of het schuim in het meubelstuk. De antimicrobiële oplossing die op de stof wordt aangebracht tijdens het productieproces zorgt voor een extra beschermlaag die de persoon die in contact komt met de stof beschermt tegen ziektekiemen en bacteriën.

Volledig ademende, mensvriendelijke stoffen

FibreGuard PRO-stoffen zijn volledig ademend en hebben een luxueus tintje: perfect voor stofferen en voor accessoires. Veel andere stoffen met een vochtbarrière kunnen ruw en stijf aanvoelen. FibreGuard PRO gaat een stap verder en zorgt ervoor dat het aangebrachte vochtmembraan zowel flexibel als ademend is. Bewezen comfort, altijd.

Copyright © 2013-2017 Verotex, Inc. All rights reserved.